EN
13.02. 2017

Elixi Oil luottaa suomalaiseen pellavaan

Werstas Turku
Laura Iisalo ja Ville Kauppinen, pöydällä esittelyssä Bene-ravintolisät ja Makurouheet.
 

Elixi Oil Oy on vuonna 1993 perustettu pellavaa jalostava yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat erikoisravintoöljyt ja kuituvalmisteet niin kuluttajille kuin elintarviketeollisuudenkin tarpeisiin.

Yrityksen toimisto on sijainnut ElectroCityssä jo vuodesta 2010 lähtien. Nykyinen toimisto Werstaassa sijaitsee viidennessä kerroksessa, ja yritys muutti sinne heti ovien avauduttua marraskuussa 2015. Werstaan toimistossa työskentelevät Ville Kauppinen ja Laura Iisalo.

– Werstaan tilat toimivat mainiosti meidän tarpeisiimme. Oma toimisto on hyvä tukikohta, ja neuvotteluhuoneissa on valinnan varaa. Täältä löytyy myös yhteisöllisyyttä: werstaslaisille järjestämämme tuotemaistatus keräsi mukavasti kiinnostuneita yhteiseen kahvilaan, Kauppinen kertoo.

Elixi Oilin tuotteissa käytetty öljypellava viljellään sopimusviljelynä eteläisen Suomen alueella. Näin tuotteiden toimitusketjua voidaan seurata tarkasti.

– Laadukkaat tuotteet ja niiden alkuperä ovat tärkeitä meille, Kauppinen jatkaa.

Pellavaöljyt, -siemenet ja -rouheet ovat lähiruokaa ja todellista superruokaa, sillä ne sisältävät muun muassa terveyttä edistäviä kuituja ja ja Omega-3 ja -6 -rasvahappoja. 

– Esimerkiksi makurouheitamme on helppo käyttää: ruokalusikallinen päivässä sopii niin smoothieen kuin puuron joukkoon, Iisalo suosittelee.