Kirjaudu sisään
Unohditko salasanan?
30.03.
2021
30.03.2021

ElectroCityn Werstaassa testataan valokatalyysipinnoitetta

Keskiviikkona 31.3. ja torstaina 1.4. ElectroCityn Werstaiden kosketuspinnoille asennetaan Titan-valokatalyysipinnoite. Valokatalyysi on kemiallinen, valon vaikutuksesta tapahtuva reaktio, joka vapauttaa happiradikaaleja. Nämä tuhoavat kosketuspinnoilla olevia bakteereita, viruksia sekä muita terveydelle haitallisia mikrobeja.
 
Valokatalyysipinnoite pitää huolen, että pinnat pysyvät puhtaana mikrobeista ja se vähentää merkittävästi myös mahdollisten bakteeri- ja virusperäisten tautien leviämistä. Käsiteltävät pinnat ovat Werstaiden neuvotteluhuoneet ja hiljaiset tilat, porrasovien kahvat, keittiöiden tasot, wc-tilojen ovenkahvat ja kerroksia yhdistävän sisäportaikon kaide.

Kaikki neuvotteluhuoneet ja hiljaiset huoneet ovat pois käytöstä torstaista 1.4. klo 15.00 alkaen, jolloin pinnoitus alkaa. Tilat ovat jälleen käytössä perjantaina 2.4. klo 11.00 alkaen. Muiden tilojen osalta käyttäjille on lähetetty tiedote, jossa on kerrottu keskiviikon ja torstain pinnoitettavat tilat ja paikat. Vaikka jokin porrasovi onkin tilapäisesti pois käytöstä, toisen portaan ovesta pääsee sisään. Myös yksi kolmesta työkahvilasta on aina käytössä.