EN
04.04. 2022

Lauri Vuoria, Jenna Holopainen ja Mari Laaksonen työn touhussa Werstaan Jääkausi-osan työkahvilassa.

Delinguan Turun toimipiste Werstaaseen

Suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu Delingua avasi toimipisteen ElectroCityn Werstaaseen maaliskuun alussa.

Viidennen kerroksen toimistohuoneessa työskentelevät muun muassa Jenna Holopainen, Mari Laaksonen ja Lauri Vuoria. Lisäksi Helsingin toimistolta käydään ajoittain Turussa ja päinvastoin.

– Kielipalvelut ovat harvoin toimipaikkasidonnaisia, mutta halusimme silti ehdottomasti Turkuun. Haluamme olla lähellä varsinaissuomalaisia asiakkaitamme sekä tarjota hyvät työskentelytilat turkulaisille kollegoillemme, Delinguan toimitusjohtaja Katja Virtanen kertoo.

Haluamme olla lähellä varsinaissuomalaisia asiakkaitamme sekä tarjota hyvät työskentelytilat turkulaisille kollegoillemme.


Delingua auttaa asiakkaitaan erilaisissa kansainvälisen viestinnän ja lokalisoinnin haasteissa käyttäen apuna nykyaikaista kieliteknologiaa ja parhaita asiantuntijoita.

– Missiomme on olla asiakkaamme tärkein yhteistyökumppani kaikissa kielipalveluissa, Virtanen jatkaa.

Yrityskeskittymä, sijainti ja palvelut Werstaan etuna

Werstaalle ja ElectroCityyn Delinguan houkutteli monipuolinen yritysten kirjo Turun Tiedepuiston alueella. Myös erinomainen sijainti Kupittaan rautatieaseman vieressä koitui Werstaan eduksi, sillä junayhteydet pääkaupunkiseudulta mahdollistavat helposti liikkumisen Turkuun ja takaisin.

– Lisäksi Werstaan palvelut vastasivat hyvin tarpeisiimme. On kätevää, kun voi keskittyä vain omaan tekemiseen eikä tarvitse huolehtia erikseen esimerkiksi siivous-, tulostus-, ja verkkopalveluista, vaan ne kuuluvat pakettiin, sanoo Virtanen.

Työkahvilat ja neuvottelutilat heti käyttöön

Turun toimistolla työskentelee delingualaisia esimerkiksi myynnissä, projektinhallinnassa ja kieliresurssien hallinnassa. Pari kuukautta sitten Delingualla myynnin parissa aloittanut Lauri Vuoria kehuu uusia työtiloja.

– Itse asun Turussa, ja olen tosi tyytyväinen uuteen toimistoomme. Aiemmin työskentelin pääasiassa etänä. Nyt on helppo järjestää myös asiakastapaamisia Werstaan neuvottelutiloissa. Lisäksi puhelinkopit ovat tulleet tutuiksi – olen paljon puhelimessa, joten toimiston kollegat saavat jatkaa rauhassa työskentelyään, kun siirryn työkahvilan koppiin, Vuoria nauraa.

Werstaan yleisissä tiloissa on hyvä tavata toisia werstaslaisia, ja oman toimiston rauha mahdollistaa keskittymisen ja työrauhan – näin on myös delingualaisilla.

– Kahviautomaatilla on ollut luontevaa tutustua toisiin werstaslaisiin. Tästä innostuneena haluamme esittäytyä toisille werstaslaisille ja järjestämme after-work - tapahtuman perjantaina 8.4., jolloin kuullaan lisää Delinguan palveluista sekä nautitaan lasilliset kuohuvaa. Tervetuloa tapaamaan meitä ja tutustumaan myös toisiin werstaslaisiin, Vuoria vinkkaa.

Delinguan esittelytapahtuma perjantaina 8.4. klo 14 Werstaan tapahtumakahvilassa.