EN
26.11. 2015

Creve Werstaaseen

Luovien alojen kasvuyrityspalvelu Creve toimii nyt myös Werstaassa. Vuonna 2009 perustettu Creve keskittyy uusien ja jo muutaman vuoden toimineiden luovien alojen yritysten kasvattamiseen kansainväliseksi, menestyviksi liiketoiminnoiksi.

Aiemmin Creve toimi Logomossa, mutta ElectroCityn tilojen valmistuttua toiminta laajeni myös SparkUpiin ja Werstaaseen.

- Annamme SparkUpissa maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille sekä järjestämme osana konseptia aloittavan yrittäjän valmennuksia. Yksi uusista avauksista on StartingUp -työpajasarjat, joita järjestämme yhdessä Boost Turun ja Turku Science Parkin kanssa sekä Generaattori-tapahtumat, joissa välitämme toimeksiantoja luovien alojen yrityksille. Werstas on puolestaan luonteva tila jo toimiville yrityksille, jotka käyttävät maksullista projektipalveluamme. Heidän kanssaan rakennamme kasvua ja kansainvälistymistä kädestä pitäen, kertoo Creven vetäjä Leena Janhila.

Creven palvelut eivät ole sidottuja tiettyyn paikkaan, vaan Creve toimii siellä missä asiakkaatkin ovat.

- Palvelu pitää olla saatavilla siellä, missä sille on tarvetta. Asiakkaamme toimivat ja liikkuvat eri kaupungeissa ja helpottaaksemme heidän työtään, olemme rakentamassa myös mobiilipassia, joka mahdollistaa työskentelyn ja neuvottelutilojen käytön neljässä eri toimipisteessä Turussa ja Helsingissä. Yksi näistä toimipisteistä tulee olemaan Werstas, Janhila jatkaa.

Työskentely Werstaassa on lähtenyt Janhilan mukaan hyvin liikkeelle ja hämmästyneitä reaktioitakin on nähty.

- Täällä on hyvät neukkarit ja inspiroiva ympäristö. Maksuttoman kahvin merkitystä ei voi vähätellä. On ollut hauska huomata, miten ihmiset yllättyvät tullessaan sisään tiloihin, Janhila nauraa.