EN
12.05. 2016

Coworking Travel Pass - kolme työtilaa yhdellä passilla


 

Werstas on mukana coworking-tiloja yhdistävässä Coworking Travel Passissa. Passi on Humak Creven tuottava kolme yhteisöllistä työtilaa yhdistävä tuote, johon Werstaan lisäksi kuuluu Turusta Logomo Byrå sekä Helsingistä HUB13. Passin haltija saa näiden kolmen tilan mobiilijäsenyydet käyttöönsä yhdellä kuukausimaksulla.

Passista hyötyvät erityisesti ne työntekijät, jotka säännöllisesti tarvitsevat työskentelytilaa sekä Turussa että Helsingissä. Passilla saat itsellesi tai yrityksellesi pääsyn yhteisöllisiin työtiloihin, yhteisöllisiin työpisteisiin sekä neuvottelutiloihin. Lisäksi kohteilla on omia erityispalveluja, joita myös passin tilaajat saavat hyödyntää. Werstas tarjoaa passin haltijoille muun muassa ilmaisen kahvin ja teen sekä pukuhuone- suihkutilat ja infrapunasaunan. Innostavan työyhteisön lisäksi työympäristöt tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Coworking Travel Pass on yrityskohtainen, eli yrityksen jokainen työntekijä voi käyttää sitä. Passi oikeuttaa tilan käyttöön yksi henkilö kerrallaan. Passi toimitetaan tilaajille verkkokaupasta automaattisesti päivitettynä yrityksen tai henkilön tiedoilla viestissä ja viestin liitteenä, jossa mukana myös käyttöohjeet.

 - Kaupungit ja työtilat yhdistävä mobiilipassi on herättänyt paljon kiinnostusta jo ennakkoon. Olemme innoissamme, että voimme tarjota joustavaa työmuotoa erilaisissa työympäristöissä, kertoo Leena Janhila Creveltä.

Coworking Travel Passin voi ostaa suoraan verkkokaupasta. 

Lisätietoja:
Humak Creve
Leena Janhila
020 7621 397
leena.janhila@humak.fi