EN
17.03. 2022

Werstaan työkahvilat tarjoavat hyvät puitteet kohtaamisiin, kehuvat Noora Kallio ja Leena Puodinketo.

Asiakastyytyväisyys 2021 – katso video

Millaisia asioita Werstaan asiakkaat arvostavat, entä missä on vielä kehitettävää?

Werstaan asiakkaat osallistuivat jälleen KTI Kiinteistötiedon toteuttamaan asiakastyytyväisyysvertailuun (osana Turun Teknologiakiinteistöjen kokonaisuutta), jossa tutkitaan kiinteistösijoitusyhtiöiden toimitila-asiakkaiden tyytyväisyyttä vuokranantajaansa. Loppuvuonna 2021 toteutetun kyselyn tuloksista kertovat videolla Werstaan asiakkuuspäällikkö Leena Puodinketo sekä markkinointiasiantuntija Noora Kallio.

– Werstaassa ollaan lähtökohtaisesti hyvin tyytyväisiä. Palveluihin, tiloille, vuokranantajalle ja kokonaisuutena annettiin kokonaisarvosanaksi vähintään 4 asteikolla 1–5, iloitsee Puodinketo.

Werstaan sijaintia kehutaan usein. Tilat sijaitsevat Turun Tiedepuistossa, vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta. Lähistöllä sijaitsevat Kupittaan juna-asema ja moottoritie mahdollistavat nopeat yhteydet pääkaupunkiseudulle.

Positiivista palautetta saadaan myös toimivista ja näyttävistä tiloista. Suurin osa Werstaan tiloista on täysin remontoitu coworking-tiloiksi.

– Niin yksinyrittäjät kuin isommatkin yritykset saavat saman ympäristön työkahviloineen ja neuvottelutiloineen, eikä pienemmän toimijan tarvitse tyytyä vähempään, Kallio kertoo.

Pysäköinnistä saadaan välillä kritiikkiä, ja parkkipaikkoja onkin tulossa lisää, sillä alueelle rakennetaan parhaillaan isoa pysäköintitaloa. BioCityn ja DataCityn pysäköintihalleihin kannattaa myös piipahtaa katsomaan taidegallerian teoksia.

– Tiedepuiston pyöräpysäköintiä parannetaan vielä kuluvan vuoden aikana, sillä haluamme kannustaa asiakkaitamme tulemaan töihin kävellen, pyörällä, tai julkisen liikenteen pariin mahdollisuuksien mukaan, Puodinketo kertoo.

Werstaassa yhteisöllisyys on alkanut muodostua jo ihan alusta asti. Werstaslaisten kesken on syntynyt niin ystävyyssuhteita kuin uutta liiketoimintaakin yritysten välillä. Yhteisölliset tapahtumat mahdollistavat kohtaamisia yritysten toimialoista riippumatta.

– Sanoisin, että Werstaan vahvuus on juuri yhteisöllisyys. Werstaan upeat työkahvilat ovat parhaita paikkoja tutustua uusiin ihmisiin rennosti kahvikupin äärellä, Kallio jatkaa.

– Werstaan tavoitteena kuluvana vuonna on olla valoisampi, avoimempi ja nopeampi, Puodinketo päättää.