EN
09.06. 2016

Arado kehittää räätälöityjä IT-ratkaisuja

Arado Werstas Turku
Aradolaiset yhteiskuvassa Werstaassa.

Arado Oy muutti Werstaaseen vuoden 2015 lopussa, kun uudet tilat valmistuivat. Kauas ei muuttokuormaa viety, sillä yritys toimi ElectroCityssä jo ennen Werstaan tilojen valmistumista.

Arado on IT-alan asiantuntijayritys, jolla ei ole valmiita tuotteita, vaan palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Arado auttaa esimerkiksi asiakasyritysten digitalisointiprosesseissa.

Werstaan sijainti on selkeä etu Aradolle. Isot asiakasyritykset kuten If ja Lindorff ovat myös Turku Science Parkin alueella, joten asiakaskäynneille pääsee tarvittaessa nopeastikin.

– Myös Kupittaan juna-aseman läheisyys hyödyttää meitä, sillä asiakkaita on myös pääkaupunkiseudulla. Mieluummin matkustamme junalla kuin omalla autolla, sillä matka-ajan voi käyttää työntekoon, Anssi Soinu sanoo.

Werstaan toimistossa Aradolla on muutama työpiste, joita voi käyttää kuka tahansa yrityksen kahdeksasta työntekijästä.

– Werstas toimii meillä hyvänä tukikohtana, sillä työmme on paikasta riippumatonta ja päivät kuluvat usein asiakaskäynneillä. Werstaan edustaviin tiloihin on myös mukava kutsua asiakkaita, Mika Willberg kertoo.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.