EN
20.09. 2016

Aitous on A-K Kivikosken markkinointistrategia

Anna-Kaisa Kivikoski aloitti kokopäiväisenä vapaana kirjoittajana vuonna 2012. Nyt yritys, A-K Kivikoski, tuottaa markkinointisisältöjä, esite- ja verkkosivutekstejä sekä blogikirjoituksia toisille yrityksille.

Kivikoski valmistui filosofian maisteriksi suomen kielestä 2010 ja jatkoi suoraan opintojenaikaisessa työpaikassaan sihteerinä muutaman vuoden. Siinä sivussa hän vähitellen muotoili omaa bisnesideaansa. Pari vuotta valmistumisesta Kivikoski löysikin ensimmäisen ison,
verkkosivuja tuottavan asiakkaansa ja uskaltautui jättäytymään täysipäiväiseksi kirjoittajaksi ja yrittäjäksi.

Nyt Kivikoski on toiminut Werstaan työpisteasiakkaana muutaman kuukauden. Sitä ennen työpiste sijaitsi Logomolla.

- Werstaalla on enemmän tuttuja ja vilskettä kuin Logomolla, Anna-Kaisa Kivikoski kertoo.

Kivikoski päätyi työpistejäsenyyteen, sillä hän kaipaa työskennellessään ympärilleen hiljaisuutta ja aina oma koti ei ole se paras paikka työskennellä.

- Olen Werstaalla yleensä parina, kolmena päivänä viikossa ja muuten työskentelen kotona. Välillä tekee hyvää päästä omasta keittiöstä muualle kirjoittamaan, Kivikoski kertoo.

Tällä hetkellä A-K Kivikoski on yhden naisen yritys eikä sillä ole pakottavaa tarvetta kasvaa.

- Jos löydän lahjakkaan taiteilijan tai koodarin, voisin tehdä yhteistyötä, mutta ainakaan toistaiseksi en halua jakaa tätä omaa bisnestäni muiden kanssa. Tulevaisuudessa toivon, että voisin siirtyä vähitellen puhtaasta kirjoittamisesta myös neuvomaan muita, hän jatkaa.

Entäpä markkinointi, miten se tapahtuu?

- Markkinoin itseäni pääasiassa omien nettisivujeni kautta. Kirjoitan sinne säännöllisesti ja jaan sisältöä sitten ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Lisäksi pyrin olemaan aito. Uskon, että se on paras tapa markkinoida itseään, Kivikoski päättää.