EN
30.01. 2023

Kuvan neuvottelutila Metsätie sijaitsee Satumetsässä, DataCityn 4. kerroksen Werstaassa.

10 kysymystä Spacentistä

Spacent-tilavarausjärjestelmä on ollut käytössä Werstaassa nyt kuusi kuukautta. Päätimme listata alle kysytyimmät kysymykset sovelluksesta. Spacent-sovellusta kehitetään jatkuvasti, joten jos mieleesi on tullut toimintoja tai tapoja kehittää käyttökokemusta, otathan meihin rohkeasti yhteyttä. 

Miten saan sovelluksen käyttööni? 
Spacent -sovelluksen voi ladata Play Kaupasta tai App Storesta. Lisätietoja löydät Werstaan nettisivuilta

Voiko Spacentiä käyttää tietokoneella? 
Ei voi, ainakaan vielä. Spacent toimii tällä hetkellä vain puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.  

Kuka saa käyttää sovellusta?  
Sovellukseen kirjaudutaan yrityksen domain-osoitteella, joka on yrityksen sähköpostin loppuosa. Esimerkiksi maija.meikalainen@werstasturku.fi. Kaikki, joilla on yrityksen domain-osoite käytössä, pääsevät kirjautumaan sovellukseen ja voivat käyttää tilavarauskiintiöitä. 

Mistä näen kiintiömääräni?
Sovelluksen oikeassa alareunassa on Tili-välilehti, josta näkee kuinka monta tuntia kuukausittaisia kiintiöitä on käyttämättä ja kuinka monta tuntia on jo käytetty.  

Miten voin tehdä toistuvia varauksia? 
Sovelluksessa ei pysty tekemään toistuvia varauksia. Varauksia voi kuitenkin tehdä pidemmälle tulevaisuuteen, kun valitsee kalenterinäkymästä päivämäärän. 

Miksi sovellus pyytää maksua, jos teen varausta tuleville kuukausille, vaikka kuukausittainen kiintiöni ei ylity? 
Sovellus on suunniteltu reaaliaikaisiin tilatarpeisiin, ja näin ollen se käyttää kuluvan kuukauden kiintiöitä, vaikka varaus tehdään tuleville kuukausille. Jos siis kiintiösi varauksia tehdessä ylittyvät, pyytää sovellus tilamaksua. Tätä asiaa kehitetään parhaillaan Spacentilla. 

Miten muokkaan maksutietojani?  
Maksutietoja voi muokata web -osoitteessa tämän linkin takaa. 
Sisäänkirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla ja samoilla tavoin kuin sovelluksessa. Omia tietoja voi muokata lähettämällä viestin tukikeskukseen, jonka yhteystiedot löydät Tili-välilehden alaosasta.  

Mitä ovat muut tilat, jotka näkyvät sovelluksessa? 
Spacent tarjoaa tiloja myös muualla Suomessa ja myös näitä muita tiloja voi varata käyttöönsä sovelluksen kautta. Muut tilat eivät kuitenkaan sisälly Werstaan jäsenyyteen, vaan Spacent veloittaa erillisen maksun tilojen käytöstä. 

Miksi minulta meni kiintiötunti/maksu, vaikka peruutin varauksen? 
Tietyissä tiloissa (ElectroCityn katutason neuvotteluhuoneet) on peruutusaika, johon mennessä varaus tulee peruuttaa, tai maksu/kiintiötunti menee. Peruutusehdot kerrotaan aina varauksen teon jälkeen.   

Mikä on käytetyt kutsut -kiintiö? 
Kun teet varauksen tilaan, johon on myös pääsy niillä henkilöillä, jotka eivät ole Werstaan jäseniä, pystyt kutsumaan kokoukseesi ulkopuolisia vieraita, esimerkiksi palaverikumppanisi. Nämä tilat sijaitsevat ElectroCity Werstaassa.