EN

Käyttöehdot

Werstas on Turun Tiedepuistossa sijaitseva coworking -tila, jota ylläpitää Turun Teknologiakiinteistöt Oy.  

WERSTAAN PALVELUKUVAUS: päivä- ja tuntipassi  

Pääsy tiloihin 

Ostaessasi palvelun saat sähköpostiisi kertakäyttöisen pääsykoodin, jonka syöttämällä lukijaan pääset sisälle ElectroCityn Werstaalle. Pääsy tiloihin onnistuu kiinteistön aukioloaikoina arkisin klo 7–17.  

Aulapalvelu 

Aulapalvelun henkilökunta ohjaa ja auttaa Werstaan käyttäjiä. Aulapalvelu sijaitsee BioCityssä (osoite Tykistökatu 6, Turku) ja se on avoinna arkisin klo 8–16. Puh. 010 315 3009.

Neuvottelutilat ja hiljaiset huoneet 

Werstaan neuvottelutilat ja hiljaiset huoneet varataan Werstaan Spacent-sovelluksesta. Hiljaiset huoneet 10 €/h + alv, 8 hengen neuvottelutilat 20 €/h + alv ja 16 hengen neuvottelutilat 25 €/h + alv.  

Sähkö ja tietoliikenne 

Werstaan palveluihin sisältyy tilojen sähkö ja internet-yhteys. Verkko toimii jaetulla 100/100 Mbs-nopeudella. 

Työkahvilat 

Työkahvilat ja aulatilat ovat Werstaan käyttäjien yhteiskäytössä. Työkahviloiden varustukseen kuuluu mm. astiasto, kahviautomaatti, mikro ja astianpesukone. Erikoiskahvit ja teet sisältyvät palvelun hintaan. 

Siivous ja jätehuolto 

Werstaan palveluihin kuuluu yleisten tilojen normaalista käytöstä aiheutuva siivous. Jokaisen työkahvilan yhteydestä löytyy kattavat kierrätysmahdollisuudet, ja Werstas kannustaa asiakkaitaan kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan.

Kiinteistönhuolto 

Mikäli havaitset kiinteistössä tai Werstaan yleisissä tiloissa jotain vikaa, tee huoltopyyntö huoltopyyntölomakkeella, jonka löydät Werstaan kotisivujen alapalkista kohdasta ”Tee huoltopyyntö”(https://werstasturku.fi). Välitöntä huoltoa vaativissa asioissa huoltopyyntö jätetään soittamalla huoltoyhtiö Aren päivystysnumeroon 020 530 5700 (auki 24h/vrk). Kiinteistönhoidosta ja ulkoalueiden ylläpidosta vastaa Werstas.

Turvallisuus 

Turvallisuudesta ja järjestyksestä tiloissa ja ulkoalueilla vastaa vartiointipalvelu, jonka puhelinnumero on 010 620 2000 (auki 24 h/vrk). Hätätilanteita varten on jokaisesta kiinteistöstä olemassa pelastussuunnitelmat, joista löytyvät vaaratilanteita koskevat toimintaohjeet. Pelastussuunnitelmat löytyvät Werstaan kotisivujen alapalkista kohdasta ”Pelastussuunnitelmat” (https://werstasturku.fi).

Lisäpalvelut 

Autopaikat 

Werstaan tilojen läheisyydessä on vuokrattavissa autopaikkoja. Tiedustelut Aimo Park Finland Oy, info@aimopark.fi, puh. 020 7812 400.

Catering-palvelut 

Kokoustarjoilut voit tilata läheisistä ravintoloista, esimerkiksi Maunon tai Unican tarjoiluja voit tilata Joen myyntipalvelusta myynti@jokiturku.fi puh. 010 315 3000.

Säilytyslokerot 

Työpistejäsenyyteen sisältyy säilytyslokero. Muiden jäsenten on mahdollista vuokrata säilytyslokero erillishintaan. Säilytyslokero on mahdollista vuokrata hintaan 40 €/kk + alv. Lokeron mitat ovat L 36 K 38 S 48 cm. Lokerot sijaitsevat ElectroCityn 5. kerroksessa.

Werstas pidättää oikeuden tehdä muutoksia voimassa olevaan hinnastoon.  

 

WERSTAAN PALVELUKUVAUS: mobiili- ja työpistejäsenyys

Werstas-jäsenyys 

Werstaan jäsenyys ostetaan yhdeksi (1) kuukaudeksi kerrallaan ja veloitus tapahtuu kuukausittain. Jäsenyydessä on yhden (1) kuukauden irtisanomisaika. Irtisanominen tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@werstasturku.fi.

Mobiili- /työpistejäsenyys on henkilökohtainen.

Jäseniä pyydetään toimittamaan logonsa jpg- tai png-muodossa osoitteeseen info@werstasturku.fi otsikolla ”Yritys Oy + logo”. Logon on oltava minimissään 100x100 pikseliä ja maksimissaan 500x500 pikseliä. Mainitkaa viestissä myös, milloin jäsenyys astuu voimaan. Logoa voidaan käyttää ovikyltissä, elektronisissa opasteissa sekä Werstaan/Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n nettisivuilla.

Avaimet 

Jäsenyyteen sisältyy yksi avain Werstaiden yhteisiin tiloihin ja sosiaalitiloihin. Lisäksi työpistejäsenyyteen sisältyy avain, jolla pääsee Werstaan työpistetilaan. Avaimet toimivat 24 h/vrk. 

Sopimuksen päättyessä avaimet tulee toimittaa aulapalveluun viimeistään sopimuksen päättymispäivänä. Mikäli avaimia ei toimiteta sovitusti, laskutetaan asiakkaalta uudet avaimet ja mahdollinen lukon uudelleensarjoitus.

Aulapalvelu 

BioCityn aulapalvelu ohjaa ja auttaa Werstaan käyttäjiä arkisin klo 8-16. Osoite Tykistökatu 6, Turku Puh. 010 315 3009. 

Monitoimilaitteet 

Werstaissa on monitoimilaitteet, joilla voi tulostaa, kopioida ja skannata. Monitoimilaitteen käyttö sisältyy Werstaan jäsenyyteen. Tunnukset ja ohjeet monitoimilaitteen käyttöön saat osoitteesta info@werstasturku.fi. 

Paperitulosteiden määrään on asetettu kuukausikiintiö, jonka jälkeen tulostamisesta peritään maksu.

Neuvottelutilat ja hiljaiset huoneet 

Werstaan neuvottelutilat ja hiljaiset huoneet varataan Werstaan Spacent-sovelluksesta.  

Mobiili- ja työpistejäsenellä on oikeus käyttää neuvottelutiloja 4 h/kk, hiljaisia huoneita 8 h/kk sekä mobiilijäsenille varattuja lasihyttejä 16 h/kk. Jäsenyyteen kuuluvat kiintiöt näet myös Spacent-sovelluksesta. Jäsenyyteen kuuluvat neuvottelutilojen, hiljaisten huoneiden ja lasihyttien kiintiövaraukset täytetään varausjärjestyksessä, eikä Werstas hyvitä käyttämättä jääneitä kiintiötunteja jäsenelle.

Postipalvelut 

Jäsenellä on oikeus käyttää postiosoitteenaan Werstaan osoitetta. Aulapalvelu hoitaa päivittäisen postin nouto- ja jakelupalvelun. Mobiilijäsen noutaa oman postinsa aulapalvelusta. Aulapalvelu ottaa myös vastaan lähettipostin ja ilmoittaa lähetyksen saapumisesta asiakkaalle.

Sähkö ja tietoliikenne 

Werstaan jäsenyyteen sisältyy tilojen sähkö ja internet-yhteys. Verkko toimii jaetulla 100/100 Mbs-nopeudella. 

Työkahvilat 

Työkahvilat ja aulatilat ovat Werstaan käyttäjien yhteiskäytössä. Työkahviloiden varustukseen kuuluu mm. astiasto, kahviautomaatti, mikro ja astianpesukone. Erikoiskahvit ja teet sisältyvät jäsenyyteen. Jokaisen työkahvilan yhteydestä löytyy kattavat kierrätysmahdollisuudet ja Werstas kannustaa asiakkaitaan kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan.

Tapahtumakahvila 

Werstaan tapahtumakahvila sijaitsee ElectroCityn 4. kerroksen Werstaassa. Tilaa varataan Werstaan Spacent-sovelluksesta.

Sosiaalitilat 

Werstaan sosiaalitilat sijaitsevat ElectroCityn -1-kerroksessa. Tiloissa on naisten ja miesten pukuhuoneet, joissa on pukukaapit, suihkutilat ja infrapunasauna. Tilojen käyttö sisältyy Werstaan jäsenyyteen.

Harrastetila 

ElectroCityn -1-kerroksessa sijaitsee harrastetila. Tilavaraukset tulee tehdä etukäteen Werstaan Spacent-sovelluksessa. Jäsenyyteen sisältyy tilan käyttö 4 h/kk. Werstas pidättää oikeuden tehdä muutoksia voimassa olevaan hinnastoon.

Siivous ja jätehuolto 

Werstaan palveluihin kuuluu yleisten tilojen normaalista käytöstä aiheutuva siivous. Werstas kannustaa asiakkaitaan kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan, ja jokaisen työkahvilan yhteydestä löytyy kattavat kierrätysmahdollisuudet.  

Kiinteistönhuolto 

Mikäli havaitset työhuoneessa, kiinteistössä tai Werstaan yleisissä tiloissa jotain vikaa, tee huoltopyyntö huoltopyyntölomakkeella, jonka löydät Werstaan kotisivujen alapalkista kohdasta ”Tee huoltopyyntö” (https://werstasturku.fi). Välitöntä huoltoa vaativissa asioissa huoltopyyntö jätetään soittamalla huoltoyhtiö Aren päivystysnumeroon 020 530 5700 (auki 24 h/vrk). Kiinteistönhoidosta ja ulkoalueiden ylläpidosta vastaa Werstas.

Turvallisuus 

Turvallisuudesta ja järjestyksestä tiloissa ja ulkoalueilla vastaa vartiointipalvelu, jonka puhelinnumero on 010 620 2000 (auki 24 h/vrk). Hätätilanteita varten on jokaisesta kiinteistöstä olemassa pelastussuunnitelmat, joista löytyvät vaaratilanteita koskevat toimintaohjeet. Pelastussuunnitelmat löytyvät Werstaan kotisivujen alapalkista kohdasta ”Pelastussuunnitelmat” (https://werstasturku.fi).

Lisäpalvelut: 

Autopaikat 

Werstaan tilojen läheisyydessä on vuokrattavissa autopaikkoja. Tiedustelut Aimo Park Finland Oy, info@aimopark.fi, puh. 020 7812 400. 

Catering-palvelut 

Kokoustarjoilut voit tilata läheisistä ravintoloista, esimerkiksi Maunon tai Unican tarjoiluja voit tilata Joen myyntipalvelusta myynti@jokiturku.fi puh. 010 315 3000.  

Edustustilat 

ElectroCityn 7. kerroksessa sijaitsee edustustila Circus, johon kuuluu mm. sauna, kattoterassi porealtaalla, oleskelutila viihdejärjestelmillä ja kolme neuvotteluhuonetta. Tilaa vuokraa erillistä korvausta vastaan Joen myyntipalvelu myynti@jokiturku.fi puh. 010 315 3000.  

Säilytyslokerot 

Työpistejäsenyyteen sisältyy säilytyslokero. Muiden jäsenten on mahdollista vuokrata säilytyslokero erillishintaan. Säilytyslokero on mahdollista vuokrata hintaan 40 €/kk + alv. Lokeron mitat ovat L 36 K 38 S 48 cm. Lokerot sijaitsevat ElectroCityn 5. kerroksessa. Werstas pidättää oikeuden tehdä muutoksia voimassa olevaan hinnastoon.   

YLEISET SOPIMUSEHDOT

Käyttötarkoitus 

Werstaan käyttäjä (”Käyttäjä”) sitoutuu noudattamaan sovittua Werstaan tilojen (”Tila”) käyttötarkoitusta ja harjoittamaan Tiloissa ainoastaan sopimuksessa määriteltyä toimintaa.  Käyttäjä on velvollinen tarvittaessa antamaan Tiloja hallinnoivalle taholle (”Palveluntarjoaja”) tämän pyytämät tarpeelliset tiedot Tiloissa harjoitetun toiminnan sopimuksenmukaisuudesta Palveluntarjoajan asettamassa kohtuullisessa määräajassa. Tilojen käyttötarkoituksen vastaisen toiminnan harjoittaminen ja pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen oikeuttavat Palveluntarjoajaa purkamaan sopimuksen.  

Korvausvastuut 

Käyttäjä on velvollinen suojelemaan vahingoilta kiinteistöä ja Tiloja sekä niissä olevia kalusteita ja tavaroita. Käyttäjä on velvollinen korvaamaan vahingon, jonka Käyttäjä tai Käyttäjän luvalla kiinteistössä tai Tilassa oleskeleva henkilö aiheuttaa kiinteistölle tai Tiloille. Käyttäjä vastaa kiinteistöön tai Tilaan tuomastaan irtaimesta omaisuudesta. Palveluntarjoaja ei ole velvollinen korvaamaan vahinkoa, joka on aiheutunut Tilassa olevalle Käyttäjän omaisuudelle tai kolmannen osapuolen omaisuudelle, ellei vahinko ole aiheutunut Palveluntarjoajan toimenpiteestä, laiminlyönnistä tai muusta huolimattomuudesta.

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kiinteistön ja Tilan henkilökunnan ohjeita kiinteistön, Tilan sekä tavaroiden, kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan viipymättä Palveluntarjoajalle havaitsemistaan Palveluntarjoajan vastuulle kuuluvista vioista tai puutteista.

Palveluntarjoaja ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista energian, sähkön tai veden jakelun rajoituksista, puutteellisuuksista tai epäsäännöllisyyksistä eikä niistä aiheutuvista vahingoista.

Sopimuksen päättyminen  

Käyttäjän tulee palauttaa avaimet ja avainkortit. Jos avaimia on hävinnyt, vuokralainen vastaa uudelleen sarjoituksesta aiheutuvista kustannuksista. Vuokralainen vapautuu korjausvelvoitteesta siltä osin, kun puutteellisuudet tai viat johtuvat vuokranantajan tuottamuksesta.

Maksuehdot 

Tilojen laskutus perustuu varauksen mukaiseen varattuun aikaan. Mikäli Tilan käyttöaika ylittää varatun ajan, veloitetaan lisäksi ylimenevä aika.

Vapauttamisperusteet (force majeure)  

Vapauttamisperusteeksi (force majeure) katsotaan sellainen sopimuksen täyttämisen estävä ja sopimuksen syntymisen jälkeen sattunut epätavallinen ja asiaan vaikuttava tapahtuma, jota osapuolten ei ole ollut syytä ottaa huomioon sopimusta tehtäessä ja joka on osapuolista riippumaton, eikä sen estävää vaikutusta voida poistaa ilman kohtuuttomia lisäkustannuksia tai kohtuutonta ajanhukkaa. Tällainen tapahtuma voi olla sota, kapina, sisäinen levottomuus, viranomaisen suorittama pakko-otto tai takavarikko julkiseen tarpeeseen, tuonti- tai vientikielto, luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai energiajakelun keskeytys, laajahko työselkkaus tai tulipalo tai muu vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen osapuolista riippumaton syy.

Jos sopimusvelvoitteen toteuttaminen viivästyy jostakin edellä tarkoitetusta syystä, sopimusvelvoitteen täyttämisen aikaa jatketaan niin paljon kuin kaikki tapaukseen vaikuttavat olosuhteet huomioon ottaen on pidettävä kohtuullisena.

Sopimuksen purkaminen 

Palveluntarjoajalla on oikeus purkaa sopimus välittömin vaikutuksin, jos Käyttäjä olennaisesti rikkoo sopimusehtoja eikä viivytyksettä kirjallisen korjauskehotuksen saatuaan ole korjannut sopimusrikkomustaan tai mikäli Käyttäjä laiminlyö suorittaa sopimuksen mukaiset maksut sovitun mukaisesti. Jos Palveluntarjoaja purkaa sopimuksen tämän kohdan mukaisesti, sillä on oikeus veloittaa Käyttäjältä ennen sopimuksen päättämistä kertyneet maksut.

Henkilötietojen käsittely  

Palveluntuottaja toimii rekisterinpitäjänä ja noudattaa voimassa olevan tietosuojalainsäädännön edellyttämiä menettelytapoja sekä henkilötietojen käsittelyä ja suojaamista koskevia säännöksiä. Palveluntuottaja vastaa siitä, että henkilötietojen käsittely on kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön ja sopimuksen vaatimusten mukainen, ottaen erityisesti huomioon, mitä sisäänrakennetusta ja oletusarvoisesta tietosuojasta on säädetty.

Tarkemmat tiedot Palvelutuottajan noudattamasta henkilötietojen käsittelystä löytää Werstaan verkkosivuilta, kohdasta Tietosuojaseloste (http://werstasturku.fi).

8. Sopimuksen siirto  

Käyttäjällä ei ole oikeus siirtää tai luovuttaa varaamaansa Tilaa kolmannelle.

9. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen 

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia, mukaan lukien kulloinkin voimassa olevaa lakia liikehuoneiston vuokrauksesta siltä osin kuin tässä vuokrasopimuksessa ei ole sovittu laista poikkeavia ehtoja.

Tästä sopimuksesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluteitse ei päästä sopimukseen, erimielisyydet käsitellään välimiesmenettelyssä. Välimiesoikeus on yksijäseninen. Välimiesmenettely käydään Turussa suomen kielellä ja Keskuskauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen mukaisesti.